Kerja-kerja cabut undi bagi penyelenggaraan jalan dan penyelenggaraan elektrik

Ditulis pada .

 

07 September 2020, Isnin telah berlangsung kerja -kerja cabut undi bagi  penyelenggaraan jalan dan penyelenggaraan elektrik secara online yang bertempat di bilik mesyuarat utama JKR Dungun.

 

 

 

 

 

MAKLUMAN KEPADA SEMUA KONTRAKTOR BERDAFTAR G1 DAERAH DUNGUN

Ditulis pada .

 

 

 

PEMBATALAN PROGRAM TURUN PADANG DAN RAMAH MESRA BERSAMA KONTRAKTOR G1 DENGAN TUAN PENGARAH JKR TERENGGANU.

 

1. Merujuk kepada makluman  yang dikeluarkan Jabatan Kerja Raya Dungun pada 05 Disember 2019, dukacita dimaklumkan bahawa program TURUN PADANG DAN RAMAH MESRA BERSAMA KONTRAKTOR G1 DENGAN TUAN PENGARAH JKR TERENGGANU yang dirancang pada 09 Disember 2019 adalah DIBATALKAN atas sebab-sebab yang tidak boleh dielakkan.

2. Segala kesulitan pihak tuan kami mohon kemaafan dan segala kerjasama dan perhatian pihak tuan berkenaan program  tersebut kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

 

 

 

JEMPUTAN KE PROGRAM TURUN PADANG DAN RAMAH MESRA BERSAMA KONTRAKTOR G1 DENGAN TUAN PENGARAH JKR TERENGGANU

 

2.  Sukacita dimaklumkan Program Turun Padang dan Ramah Mesra Bersama Kontraktor G1 dengan Tuan Pengarah JKR Terengganu akan diadakan  sebagaimana berikut:-

 

 

Tarikh

:

9 DISEMBER,  2019 (HARI ISNIN)

 

 

 

 

 

 

Masa

:

11.30 PAGI

 

 

 

 

 

 

Tempat 

:

DEWAN UTAMA JKR DUNGUN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.       Sehubungan dengan ini, tuan / puan adalah dijemput hadir pada program tersebut seperti tarikh, masa dan tempat yang ditetapkan. Kerjasama pihak tuan / puan amat kami dihargai.

LAWATAN JURUTERA DAERAH DUNGUN DAN PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH DUNGUN.

Ditulis pada .

 

Dungun, 8 November 2017 (Rabu),  Jurutera Daerah Dungun serta Pegawai Pendidikan Daerah Dungun telah membuat lawatan bersama- sama dengan Pegawai Penyiasat JKR Dungun dan diiringi oleh wakil sekolah bagi lawatan untuk melihat keadaan struktur bangunan asrama Sek. Men.Keb.Teja Putra Ketengah Jaya, Dungun dan bangunan dewan Sek.Keb. Kerteh1,Dungun.

 

 

LAWATAN JURUTERA DAERAH DUNGUN SERTA PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH DUNGUN KE BANGUNAN ASRAMA SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TEJA PUTRA KETENGAH JAYA , DUNGUN TERENGGANU.

 

 

LAWATAN JURUTERA DAERAH DUNGUN SERTA PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH DUNGUN KE BAGUNAN DEWAN SEKOLAH  KEBANGSAAN KERTEH 1 , DUNGUN TERENGGANU.